Familien Petersens hjemmeside

 eXTReMe Tracker

Sommerferien 2014 gik til Filzmoos i Østrig

 

Vi blev tidligt på året enige om at dette års sommerferie skulle gå til Østrig, eller nærmere bestemt Filzmoos, hvor vi havde haft en enkelt overnatning i 2013 på vej hjem fra Ungarn.

 

Da jeg havde en forventning om at drengene ville føle en lang ferie på landet ville blive for kedeligt, blev planen justeret til at basere sig på 4 dage på Hotel Alpenkrone i Filzmoos, og så 3 dage på Hotel Bon Alpina, der ligger 4 km fra Innsbruck.

Dette ville tillade en ferie med 2 temaer; et landtema og et storbytema.

 

Turen frem og tilbage til Østrig blev planlagt med 2 overnatninger på udturen og 2 overnatninger når vi skulle hjemad.

Da vi valgte at tage turen ned via Gedser Rostock bestilte jeg plads på Radisson Blu Fürst Leopold Hotel i Dessau lidt sydvest for Berlin.

Anden overnatning skulle være inden vi kørte ind i Østrig, og endte efter lange overvejelser med Hotel Schmelmer Hof ikke langt fra grænsen.

 

Mona syntes vi skulle vise drengene en idyllisk sydtysk by; Rothenburg Ob De Tauber, hvor vi havde været uden børn for godt 25 år siden.

 

 

Efter at have kigget på et stort antal hoteller besluttede Mona sig for Hotel Gotische Haus, der skulle være et meget gammelt hotel med istandsatte værelser.

 

Sidste overnatning skulle så ske i Harzen, hvor vi ofte har gjort holdt på enten vejen ud eller hjem, og hvor jeg ofte havde beundret det største hotel på byens torv Hotel Kaiserworth og derfor syntes nu skulle det prøves.

 

Ferien gik som helhed som planlagt uden nogen problemer, men vejret i central Europa var vekslende imellem regn og skyet, og vi kunne konstatere at vejret hjemme var mere solrigt og varmt, men sådan kan det jo gå.

 

Billederne kan ses her.

29-07-2014 21:49:28

Copyright ® 2005 Claus Petersen
Hovedside          Om os         Support        Services         Kontakt         Hjælp          OSS

Hovedside

Familien

Ferier

Billeder

Links

Kontakt

Sjov

Fam-Petersen.net