Familien Petersens hjemmeside

 eXTReMe Tracker

Planer for ferie til Maldiverne engang i 2015

Vi har igennem et par år talt om at tage til en tropisk ø for en rigtig badeferie, hvor sol, strand og vand skulle være hovedelementerne, med badning og snorkling, som noget nær eneste adspredelse.

 

Vi er nu blevet enige om at dette skal være med en ferie til Maldiverne, der ikke ligger så forskrækkeligt langt væk som f.eks. Samoa eller Tahiti, og som giver noget nær de samme muligheder.

 

Planerne er rimelig fremskredne, og indbefatter flyvning fra København til Dubai med den enten SAS eller Norwegian, og videre til Maldivernes hovedstad Male med Emirates. Herfra med båd til et hotelområde, hvor vi så skal bo i en uges tid.

Tilbage med båd og fly til Dubai, hvor vi så vi tage 2-3 overnatninger for at se dette arabiske turistmål, hvor der i de senere år er bygget mange flotte hoteller, og findes en del atypiske udflugtsmål som ørkensafari, indendørs kunst sne piste og kunstige øer.

 

Hvis du overvejer en tilsvarende ferie, så vær opmærksom på at man ikke tager på udflugter, bar-cruise eller shoppingture når man er på Maldiverne. Hver enkelt ø ligger spredt over et stort havområde, og øen indeholder som regel kun et enkelt hotel eller resort område. Hovedbyen Male er efter sigende ikke noget godt udflugtsmål, idet der nok er en del miljø, men denne tætpakkede muslimske hovedstad skulle hurtigt være gennemset.

Ferien foregår på hotellet, hvor al mad og drikke også indtages !

Så medbring din egen adspredelse (kæresten, bøger og dykkerbriller) og vær sikker på at sol, badning og afslapning er det du vil bruge det meste af ferien på.

 

Jeg vil her lægge både rejsebeskrivelser og billeder ud, så dette kan virke som inspiration for andre og rejsedagbog for os selv. Nedenstående links nogle jeg har fundet forskellige steder på nettet, og som jeg selv bruger ifm planlægningen, men skal ikke på nogen måde ses som en anbefaling.

 

Endelig det som ingen rigtigt vil spørge om, men alle tænker på ifm de lavtliggende øer Maldiverne: Hvad skete der på Maldiverne under Tsunamien i 2004 ? Klik her for information på Engelsk og tag din egen beslutning.

Vi har taget den, hvilket disse planer vidner om.

 

Maldives

Rejsebureauer

Generel info

Info om resorts

       

Vejret på Maldiverne

  The Weather Channel

Sidst redigeret 25-07-2014 18:14:51

Copyright ® 2005 Claus Petersen
Hovedside          Om os         Support        Services         Kontakt         Hjælp          OSS

Hovedside

Familien

Ferier

Billeder

Links

Kontakt

Sjov

Fam-Petersen.net